Dynamic Academy Website.

De klant:

De Dynamic Academy coacht op een bijzondere manier. Via creatieve wegen kom je bij de kern van je zijn. En dat is echt niet alleen voor mensen die problemen ervaren, maar voor iedereen die er behoefte aan heeft om eens echt met zichzelf aan de gang te gaan. Om zo te ontdekken of je wel werkelijk optimaal het leven leeft wat bij je past en vooral: wat je toekomt.

De opdracht:

Anita Seuren had nog geen website toen zij ons benaderde en kreeg haar cliënten tot die tijd vooral door mond tot mond reclame. De behoefte aan een nieuwe website was groot omdat zij inzag dat ze via de social media haar coachingtrajecten veel beter onder de aandacht kon krijgen met een goede website waar zij naar kon verwijzen, dan door alleen ervaringen te delen per post op de socials. Niet bepaald ‘digitaal onderlegd’ startte zij met ons het project. Omdat zij zelf zeer creatief is, werd het al snel een creatieve samenwerking. De site kreeg steeds meer de vorm en de inhoud die zij wenste, een vaak zat zij bij ons in de Gruyter Fabriek erbij om mee te kijken én te beslissen over de uitstraling van de website.

De teksten zijn deels door haar zelf aangeleverd en deels door Maddie geschreven n.a.v. gesprekken en interviews. De aangeleverde teksten werden door Maddie geredigeerd om zo één schrijfstijl te behouden. Ook het uitzoeken van het beeldmateriaal ging in samenwerking met Anita.

Design:

Het design is CSS maatwerk en dus een uniek ontwerp. Het is de bedoeling dat de bezoeker wordt ‘aangestoken’ door het enthousiasme van Anita wat wij hebben geprobeerd vast te leggen in de uitstraling van deze website.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken