Echt Advocatuur website.

Bekijk de website

De klant

Echt Advocatuur zijn gemotiveerde advocaten met plezier in hun vak. En ze zijn gewoon goed. Met een hoge gedrevenheid en veel energie die zij inzetten voor hun klanten. Uw belang staat bij Echt Advocatuur voorop. Zij maken zich hard voor elke zaak.
Begrijpen wat een juridisch conflict met mensen doet en begrijpen de emotie. Daarom luisteren ze naar de verhalen en stellen hun cliënten gerust. Ze begeleiden hen en denken met mee. Ze houden niet van opsmuk en de afstand die cliënten nogal eens ervaren tegenover advocaten. Ze zijn transparant over scherpe uurtarieven en hanteren geen kantoorkosten. In een woord: drempelverlagend.

De opdracht

Op het moment dat wij de opdracht kregen hadden ze een sterk verouderde website, waar de bezoeker het overzicht al snel kwijt was. De customer journey vroeg dus om extra aandacht.

Wij hebben eerst voor de klant een geheel nieuwe structuur voor de website opgezet en met hen bekeken of dat beantwoordde aan de wensen. Maar de belangrijkste eis: de client moet heel snel (met maximaal 2 clicks) bij zijn doel zijn, werd met onze opzet bereikt.

Voor de structuur is eveneens rekening gehouden met het marketing traject wat volgt. De url-structuur bevat de juiste zoektermen en voordat wij de structuur hadden uitgezet hebben we eerst een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd.

Design:

De uitstraling van de website moest ook visueel de toegankelijkheid en het laagdrempelige karakter van dit unieke advocatenbureau uitstralen. Dat hebben we ook met succes doorgevoerd in de keuze van het beeldmateriaal waar soms met een knipoog uitleg aan problematiek wordt gegeven. Er is een groot stuk van onze aandacht gegeven aan de keuze van het beeldmateriaal. Het zijn wel degelijk allemaal stock beelden die toch niet uitstralen dat het stock materiaal is. De site straalt rust uit, is toegankelijk en het donkergroen in combinatie met een zandtint voelt ‘vertrouwd’ aan en komt ook ‘warm’ over. Dit staat voor het menselijk aspect.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken