Bel ons: 073 20 21 079

Fishmeister website.

Bekijk de website

De klant

Fishmeister vist met deelnemers naar de beste stekken in Nationaal Park de Biesbosch, op het Hollands Diep, Volkerak, Maas en Waal en de randmeren. Dat is uitgestrekt viswater, honderden kilometers groot, waar je moet weten wat je doet, ook voor wat betreft veiligheid. Ze varen al snel 50 km op een dag en bezoeken stekken die de meeste vissers nog niet kennen. Fishmeister is een samenwerkingsverband tussen visgidsen in Nederland. Omdat de vraag naar Nederlandse professionele visgidsen elk jaar groter wordt, vanuit binnen- en buitenland, werken zij samen met andere specialisten zodat we van elkaar kunnen leren en zodat deelnemrs altijd een perfecte dag hebben.
Fishmeister wil haar klanten laten beleven waarom sportvissen in Nederland zo geweldig leuk is. Daarom bieden zij 5 sportvis arrangementen aan in verschillende viswateren in Nederland, voor zowel onervaren als ervaren sportvissers (eventueel met hun kinderen).

Fishmeister is ontstaan vanuit een echte passie voor sportvissen en een passie voor het organiseren van aantrekkelijke (vis)tours. Het bedrijf is opgericht door Frans, een ervaren ondernemer en voormalig tour operator in de reiswereld. Frans is een gepassioneerde sportvisser met meer dan 10000 uur sportvis ervaring.

De opdracht

De klant wilde een aantrekkelijke, aanstekelijke website, en tegelijkertijd professioneel en gebruiksvriendelijk. Met een scala aan prachtige foto’s en voldoende tekst hebben we dit uitstekend gerealiseerd. Een uitdaging was het om een transparante shop te integreren die overzichtelijk de mogelijkheden aangeeft, horend bij meerdere visgebieden, waarna men gemakkelijk direct het gewenste arrangement kan boeken. Dat resulteerde in een shop met een agenda per visgebied, waarin de webmaster de data kan zetten per arrangement en per gebied.

Design:

De natuur staat qua uitstraling centraal in deze site. Dit wordt mede bepaald door de prachtige foto’s met aantrekkelijk geschreven teksten naast deze beelden. We hebben het enthousiasme van Fishmeister en haar eigenaar weten over te brengen in deze website. Men wordt enthousiast gemaakt voor en meegetrokken naar een inspirerend visavontuur. In de vlakken staan grafische lijnen die voor de stroming in water staan. De kleuren zijn afgeleiden van water en zand.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken