Bel ons: 073 20 21 079

Happy to host you website.

Bekijk de website

De klant

Happy To Host You heeft als slogan: ‘Kies dromen boven slapen’. Voorop staat dat zij verder gaan dan wat de meeste accommodaties bieden en met name dat is het onderscheidend vermogen van Happy To Host You. Het ‘gezicht’ van Happy To Host You wordt gegarandeerd door de manier waarop de mensen die er werken, de professionals, omgaan met hun gasten.

Want de professionals van Happy To Host You zijn uitermate vriendelijk en gastvrij, staan in dat opzicht aan de top binnen de hospitality-sector. Zij begrijpen dat ze alleen samen de ervaring van hun gasten op het hoogste niveau kunnen houden.

In alle interacties met gasten en met elkaar hanteren zij professionele omgangsvormen en behandelen ze elkaar zoals zij ook zelf behandeld zouden willen worden. Vanaf het eerste contactmoment tot aan het afscheid na een fantastisch verblijf, verwonderen zij hun gasten.

De opdracht

De klant wilde een website met de uitstraling die hun missie en visie vertegenwoordigt. Dat aspect hebben wij gerealiseerd en gevisualiseerd in beeld en tekst. Het gevoel wat de website bij de bezoeker, toekomstige gast, oproept is uitnodigend en warm. De fotografie van de appartementen speelt daar ook een belangrijke rol in.

Men kan indirect boeken en filteren op deze website, waarna je wordt doorverwezen naar een groot boekingsplatform. (een zgn. channel manager)

De filters met alle keuzemogelijkheden worden natuurlijk op de site zelf door de potentiële gasten vastgelegd. 

Een bijzonder pagina ‘About us’ geeft de geschiedenis van het bedrijf weer met fraaie zwart-wit beelden.
De opdracht dat gasten direct bij het eerste bezoek vertrouwen en professionaliteit in deze Hospitality moeten ervaren is meer dan gelukt.

Design:

Het design van de website voor Happy To Host You voldoet aan de volgende criteria: 

  1. Gebruiksvriendelijkheid: De website is intuïtief en eenvoudig te navigeren, zodat bezoekers gemakkelijk accommodaties kunnen vinden en boeken.
  2. Visueel aantrekkelijk: Hoge kwaliteit, professionele foto’s van de accommodaties staan centraal om de sfeer en het comfort van de verblijven te benadrukken.
  3. Responsive design: De site functioneert goed op alle apparaten, inclusief smartphones en tablets, zodat gebruikers een consistente ervaring hebben, ongeacht hoe ze de website bezoeken.
  4. Gastvrije uitstraling: Het design heeft een warme, uitnodigende sfeer, met een kleurenschema en typografie die de gastvrijheid van het bedrijf weerspiegelen.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken