Merkmeubelstoffen.

wie is merkmeubelstoffen

Merkmeubelstoffen heeft al 25 jaar ervaring in de industriële meubelstoffering voor grote gerenommeerde Nederlandse meubelmerken. Vanuit die expertise creëren zij de mogelijkheid om mooie, kwalitatief hoogwaardige merkstoffen toegankelijk te maken voor de consument. Ze leveren hoogstaande meubelstoffen, waaronder outdoor, paneelstoffen, decoratie, leer en kunstleer. Ze zijn trots om van een groot aantal topmerken prachtige  stoffen te kunnen verkopen aan zowel de consument als de zakelijke klant.

Opdracht solid results

Voor Merkmeubelstoffen heeft Solid Results de gehele webshop ontwikkeld, vanaf het concept, het ontwerpen van de (functionele en visuele) structuur tot en met het schrijven van de content. De webshop bezit meer dan 1000 producten en heeft vele uiteenlopende functies. Desondanks is het een toegankelijke en klantvriendelijke, fraai vormgegeven website.

De vele filteropties van de producten zijn helder weergegeven, hebben duidelijke symbolen en geven de gebruiker veel opties om snel het gewenste product te vinden. De Stoffentool geeft een mooie preview hoe de stof op een meubel uitkomt. De pagina favorieten is overzichtelijk en geeft tevens door middel van de stoffentool veel mogelijkheden om met de gekozen stoffen te experimenteren. Heldere communicatie wijst de bezoeker op voordelen, acties en achtergrondinformatie.

Bekijk de webshop

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken