Bel ons: 073 20 21 079

Schaduwparasols.

Bekijk de webshop

De klant

De klant is de Alloutdoor Group, een begrip in de Nederlandse markt op het gebied van producten voor het buitenleven. Zij begeven zich in het topsegment op dit specifieke gebied. Van buitenmeubilair tot parasols, en van buitenverlichting tot fraaie lifestyle producten.

De opdracht

De eerste site die zij wilden laten vernieuwen was schaduwparasols.nl. De reden hiervoor lag in het feit dat de vorige site was gebouwd met een maatwerk CMS, waarmee de ontwerpers gingen stoppen. Ook bleken zij niet in staat om veel wensen van de klant toe te passen in dat CMS. We hebben in de beginfase uitgebreide gesprekken met de klant gevoerd en de toen live staande site aan een grondig onderzoek onderworpen. De vraag was welk open-source CMS we in zouden gaan zetten, WordPress met WooCommerce of Magento.

De klant heeft meerdere webshops die allemaal vernieuwd zullen moeten worden. Na een gedegen onderzoek van de webshop schaduwparasols.nl en alloutdoor.nl die toen draaiden en haar functionaliteiten plus de bijkomende wensen van de klant zijn we tot de slotconclusie gekomen over te gaan tot WordPress met WooCommerce omdat deze oplossing én volledig de wensen dekt en veel voordeliger is dan het ontwikkelen van een webshop in Magento. We hebben heel bewust gekozen voor een multistore waaraan binnenkort de overige webshops zullen worden toegevoegd.

Design:

De hele website is op voorhand ontworpen in Indesign, zoals ook het logo. Na goedkeuring op het ontwerp zijn wij gestart met de ontwikkeling.

Bekijk de webshop

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken