Vitalis ‘Koersvast’

WIE IS VITALIS?

De Vitalis WoonZorg Groep maakt zich sterk om ouderen te ondersteunen bij het behoud of verbeteren van de kwaliteit en de veiligheid van het dagelijks leven. Of het nu gaat om hulp bij wonen, bij ontmoeten en welbevinden of om zorg en behandeling.
Zij werken met kleine teams van medewerkers en vrijwilligers, die samen met de clienten en hun naasten onmiddellijk en ter plaatse kunnen bieden wat het beste past bij hun vraag.

EEN KOERS UITZETTEN

In 2019 heeft de Vitalis WoonZorg Groep gewerkt aan een vervolg op haar koers. Lees in de door ons ontworpen grafische uitvoering: ‘Vitalis 2020-2023 Koersvast’ over de vijf expedities waarmee zij samen met hun medewerkers en vrijwilligers gaan werken aan hun missie: ‘De Kunst van gelukkig oud zijn’.

Wij hebben dat gevisualiseerd door middel van luchtballonnen, elke ballon staat voor een van de vijf expedities.

1) De kunst van gelukkig oud zijn
2) De fijnste club om bij te werken
3) Langer zelfstandig, langer thuis
4) Leren innoveren
5) Specialist in ouderenzorg, expert in de keten.

Met opzet hebben we gekozen voor de metafoor van ‘een luchtballon’, omdat deze zich niet niet snel voortbeweegt en afhankelijk is van de weersomstandigheden. En met name dat is wat Vitalis zich heeft voorgenomen voor de komende drie jaar, om in alle rust, maar mét elkaar de juiste overwegingen in ogenschouw nemend, te groeien en zich in de juiste richting te ontwikkelen. Rekening houdend met alle omstandigheden waar ze onvermijdelijk mee te maken krijgen.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken