Bel ons: 073 20 21 079

WVY website.

Bekijk de website

De klant

Watersportvereniging Yerseke biedt diverse voordelen voor zowel de beginnende als de ervaren watersporter. Er zijn vele voordelen verbonden aan een lidmaatschap bij deze watersportvereniging. Sociale interactie, toegang tot faciliteiten en uitrusting, organisatie van evenementen, advocacy en belangenbehartiging, kostenbesparing en misschien wel het meest belangrijke: veiligheid en ondersteuning.

WVY is daarnaast ook een hele gezellige vereniging, waar pleziervaarders elkaar ontmoeten, regelmatig tegenkomen, elkaar helpen en samen leuke tochten of evenementen ondernemen.

De opdracht

Ze hadden een sterk verouderde site, voor de bezoeker zeer gebruiksonvriendelijk door een verwarde navigatie die door elkaar heen liep en met een zo goed als onbeheersbaar CMS. Kortom: het was absoluut tijd voor een geheel nieuwe website. 

Los van het feit dat ze een gebruiksvriendelijke site wensten voor de bezoekers, en dat zijn met name de potentiële leden, wilden ze ook een online ledenomgeving. 
Ieder lid heeft een eigen account met zijn of haar gegevens. De leden kunnen onderling één op één berichten uitwisselen, er is een forum, men kan zijn of haar reisverhaal plaatsen, ervaringen delen, en zo volop andere leden inspireren.

Kortom, een digitale community die de liefhebbers van het varen verenigt en bindt. De verbinding tussen de leden onderling staat bij WVY voorop. 

Design:

Yerseke ligt direct aan zee; de klant wilde graag dat de site ook die uitstaling kreeg. De omgeving van Yerseke mocht direct in beeld gebracht worden. Wij hebben gekozen voor water en diepblauwe luchten als achtergrond, wat het ultieme gevoel oproept bij de watersportliefhebber, en de liefhebber van de pleziervaart. We laten een aantal sluizen zien, de Oosterschelde Zeelandbrug en nog veel meer wat echt bij deze omgeving hoort.

De basis van de pagina’s is wit, zodat de kleurrijke beelden fraai uitkomen. 

Er is veel aandacht besteed aan de navigatie en de benamingen van de knoppen zodat een ieder snel vindt waar hij of zij naar op zoek is, ondanks de veelheid aan informatie die op de site aanwezig staat. 

De footer, die op elke pagina terugkomt, is een bijzonder item waar aandacht besteed wordt aan de Oosterschelde en het feit dat het een getijdengebied is met hoog- en laagwater. 

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken