Zarghona Foundation Website.

Bekijk de website

Wie is de klant

De Zarghona Foundation is opgericht door Zarghona Popal, geboren en opgegroeid in Afghanistan, onder dreigende en wrede levensomstandigheden. Ze heeft oorlogen meegemaakt, armoede gekend, een studie gevolgd terwijl dat niet was toegestaan en meegemaakt dat jongere klasgenootjes om die reden werden vermoord. Samen met haar gezin is zij gevlucht van de ene naar de andere plaats, wat veel angst en onzekerheid met zich meebracht.

Doel van de stichting

Het ondersteunen van mensen met verdriet en zorgen uit de wijk Hambaken in ’s-Hertogenbosch. Zij doen dit door voor deze mensen een sfeer van veiligheid en vertrouwen te scheppen, hen te enthousiasmeren, te motiveren en te inspireren. De doelgroep zijn mensen uit de voornoemde wijk en tegelijkertijd mensen van verschillende culturen. Met de bedoeling hen op een positieve en verrijkende manier met elkaar te laten samenleven, samenwonen en samenwerken.

Het bestrijden van armoede zowel in Nederland als daarbuiten en het ondersteunen van mensen die leven in armoede en zieke mensen, zowel in Nederland als daarbuiten.

De opdracht

Ontwerp en ontwikkel een website die indruk maakt, mensen laat doorlezen, direct laat zien waar het over gaat, en dus donateurs aantrekt. De site moet zowel een sterke beleving uitstralen als ook zakelijk aanspreken in de vorm van een professionele layout, vanwege de donaties waar de stichting zo afhankelijk van is. Wij hebben in nauw contact en overleg met Zarghona Popal niet alleen het ontwerp en de ontwikkeling van de website uitgevoerd, maar ook de teksten geschreven en een nieuw logo ontworpen. Deze huisstijl is doorgetrokken in alle uitingen van de stichting.

Design

Het is een combinatie geworden van aansprekende beelden binnen een strakke vormgeving. De teksten zijn makkelijk leesbaar. De hele opzet is toegankelijk. Ook de beelden zijn door ons uitgezocht of gefotografeerd.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken