Wilma Graven

Wilma Graven

Tot oktober 2016: Amarant Groep / PR en Communicatie Manager

Huidig: Stichting Beum / Manager en communicatieadviseur
Stichting Beum is een leer-werktraject voor mensen met een licht verstandelijke beperking en complex gedrag en een passie voor de horeca.

Het is niet voor niets dat ik, in de tijd dat voor de Amarant Groep werkte, meer dan 15 jaar met Solid Results heb samengewerkt. Een team waar ik veel aan heb gehad op meerdere gebieden. Het is een groot voordeel dat Solid Results naast kennis van communicatie ook de techneuten in huis heeft die het ‘uitvoeren’. Dat scheelt op jaarbasis niet alleen geld maar vooral ook tijd. Ik prefereer korte lijnen, en kon op elk moment binnenlopen bij Solid Results om te kijken hoe het er voor stond met ‘onze’ projecten.

Solid Results heeft in 2012 hard meegewerkt aan de herpositionering van de Amarant Groep. Zij namen, waar nodig, deel aan onze werkgroepen en gaven belangrijke en zinvolle input. Hun producties zijn gestoeld op hun basisactiviteiten: marketing en corporate communicatie. Daar zit voor een belangrijk deel ook hun meerwaarde.

Ze hebben de merken van de Groep zowel off- als online sterk op de kaart gezet: Amarant, Idris, Pauwer en het Dr. Leokannerhuis Brabant. Zij hebben niet alleen de namen en de pay-off’s bedacht van zowel Idris en Pauwer, maar ook de bijhorende logo’s én de huisstijl.

Online producties. Voor alle doelgroepen een herkenbare website, die zowel qua ontwerp als technische ontwikkeling door hen zijn ontwikkeld. Juist die combinatie van disciplines maakt hen een sterke partner. Naast hun grafische capaciteiten hebben zij intensief meegewerkt aan de positionering van de vier merken.

En daarnaast zijn ze in staat om de bijhorende websites niet alleen te ontwerpen op basis van hun kennis van marktcommunicatie, maar ook vakkundig te produceren. Deze veelzijdigheid aan disciplines spreekt mij erg aan. Wij hoeven niet steeds met verschillende partners te werken.

Drie woorden die echt op Solid Results van toepassing zijn: professioneel, dienstbaar en snel.

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken