frederieke

Frederiek van Lienen

In 2019 heeft Solid Results de website voor Biodiversity in Business mogen ontwerpen en bouwen.

Biodiversity in Business, met als directeur Frederiek van Lienen, is zeer tevreden met het resultaat van haar website. De website is een visitekaartje, waar ze heel trots op is. Een mooi uithangbord van alle werkzaamheden en opdrachten die Biodiversity in Business heeft mogen uitvoeren voor diverse opdrachtgevers. Goed vindbaar en leesbaar.

De website oogt hip, creatief, heeft mooie kleuren en plaatjes van hoge kwaliteit. Is lekker snel en goed leesbaar.

Wij zochten een regionale ontwikkelaar en zijn via een searchmachine bij Solid Results terecht gekomen. Het klikte gelijk met Maddie en haar ideeën.

Maddie en haar team voelen goed aan wat je als klant wilt en nodig hebt, en ze voegen daar hun eigen professionaliteit aan toe.

Solid Results denkt met ons mee, zij zijn out of the box, zeer creatief. De website is prettig in gebruik, trekt veel bezoekers en is goed vindbaar. En wij kunnen er zelf ook aanpassingen in doen. Zij gebruiken de nieuwste tools en zorgen dat de site goed draait. Ook zijn zij goed bereikbaar in geval van vragen en of mogelijke calamiteiten. Zij komen hun afspraken na.

Biodiversity in Business ervaart de samenwerking met het Solid Results team onder leiding van Maddie, als zeer prettig. Zij hebben de website voor ons gebouwd, verzorgen onze hosting en doen ook ons onderhoud.

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken