Janneke Hermsen Enjoyyours

Janneke Hermsen

Het is mijn missie als holistisch coach om mensen te begeleiden op hun weg naar een stuk verbetering van hun levensstijl. Een leven waarover ze uiteindelijk zelf weer de regie krijgen. Ik ben in 2019 begonnen met mijn praktijk.

Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik contact gezocht met Solid Results. Vanaf het eerste contactmoment met Maddie was er een klik. Maddie kwam op mij over mij over als een gedreven, kundige en gepassioneerde vakvrouw. Zij wist met te overtuigen dat ik bij haar bedrijf Solid Results aan het juiste adres was om mijn website te laten maken. En dat hebben zij en haar collega’s meer dan waar gemaakt. Want zij hebben niet alleen de website, maar veneens mijn complete huisstijl ontworpen, inclusief het logo. Mijn gevoel toen we elkaar voor het eerst ontmoetten is absoluut bevestigd.

Mijn website is inmiddels af en is prachtig geworden! Ik krijg er veel complimenten over. Maddie heeft hart voor de zaak en staat altijd voor mij klaar als ik vragen heb of aanpassingen wil doorvoeren. Ik hoef nooit lang te wachten en de communicatie verloopt nog steeds erg prettig, ook met haar collega’s!

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken