Manuela Booman

Manuela Booman

FREIA Groep / Marketingadviseur

Wie is de FREIA Groep?
FREIA komt voort uit de Universiteit Groningen en is in Nederland toonaangevend op het gebied van opleiden en het ontwikkelen van hoger opgeleiden. In de afgelopen 30 jaar begeleidden Freia-bedrijven vele duizenden deelnemers en organisaties naar een hoger niveau. Klanten zijn afkomstig uit alle sectoren van het bedrijfsleven en van alle overheden in Nederland. Het maken van de match tussen een persoonlijke ontwikkelwens en aanbod-dat-werkt is de specialiteit van Freia. Freia doet dat met verschillende opleidingsbedrijven en met aanbod dat varieert van trainingen persoonlijke effectiviteit leiderschapstrajecten.

Manuela Booman:
Er ligt een lange geschiedenis van samenwerking achter ons met Solid Results. Mijn persoonlijke opvatting in deze: ‘Ik ga voor continuïteit’. Als je met elkaar historie opbouwt, worden de resultaten voor de organisatie waarvoor je werkt alleen maar beter. Dat is mijn stellige overtuiging. De kennis die Solid Results door de jaren heen heeft opgebouwd van ons bedrijf (onze bedrijven) wordt bij elk nieuw project dat we met hen neerzetten, ingezet en gebruikt. Zo hebben ze meerdere corporate projecten gerealiseerd voor Horizon T&O. Maar ook voor Horizon Interlingua en in het verleden voor Comenius. Dit zijn bedrijven die allemaal vallen onder de FREIA Groep.

Wat me vooral bevalt aan het werken met Solid Results is dat we functioneren als een team. Ze hebben hart voor onze organisatie. Soms vergeet ik dat ik met ‘een extern bureau’ werk en voelt het alsof Maddie Houtstra een collega is. Zij staat altijd direct klaar om met mij te sparren over hetgeen we voor ogen hebben in relatie tot de doelstellingen die we willen bereiken. Aanvullend en scherp. Regelmatig in de rol van sparring partner.

Het team van Solid Results

Je kunt op dit team rekenen. Geen vraag is hen te veel en altijd heb ik binnen enkele uren een antwoord en indien mogelijk wordt hetgeen ik nodig heb, snel uitgevoerd. Het is regelmatig voorgekomen dat wij op korte termijn veel van hen vroegen. Zoals kortgeleden een radiocommercial die zij binnen drie weken voor ons hebben geproduceerd. Van de tekst voor deze commercial tot met de onderliggende muziek, het uitzoeken van de voice over en het inspreken in de studio. De commercial wordt regelmatig op BNR uitgezonden en draagt bij aan onze naamsbekendheid.

Meer weten over FREIA Groep?

www.freia.nl
www.horizontraining.nl

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken