Referenties.

rene-claasen

René Claasen

Oprichter en eigenaar intStaff en Rebaja Holding

Oriënterend in de wereld van websites zijn wij via een uitvraag op internet in contact gekomen met Solid Results. Volledig onwetend over onze wensen en afstemming van de mogelijkheden kwamen wij als snel met Maddie in contact. In het weekend nota bene nam zij de moeite contact op te nemen om te informeren waar onze behoefte nu precies uit bestond. Enerzijds om een mogelijke aanbieding te doen maar vooral omdat zij geïnteresseerd was in de mensen achter de aanvraag. Maddie wilde graag een beeld vormen bij de aanvraag om te kunnen bepalen of en op welke wijze zij haar diensten vanuit Solid Results kon inzetten.

Al snel was sprake van een goede klik, het gesprek ging als vanzelfsprekend en met het enthousiasme van Maddie kwamen de diverse ideeën en mogelijkheden om niet alleen een website te maken maar ook ons bedrijf ‘in de markt te zetten’. Want zoals Maddie aangeeft is Solid Results niet alleen een partner voor een goed verzorgde website maar ook een solide partner voor uiteenlopende marketing vraagstukken en oplossingen.

Als startend uitzendbureau met voornamelijk Roemeense arbeidsmigranten zijn wij, net zoals wij voor onze klanten zijn, op zoek naar betrouwbare partners om daarmee een gezonde duurzame relatie op te bouwen. Met Solid Results hebben wij deze partner gevonden! Vooralsnog op het gebied van het ontwikkelen van onze website en logo en hopelijk in de toekomst ook voor het verder uitbouwen van onze marketingactiviteiten en alles wat komt kijken bij de digitale vindbaarheid van ons bedrijf.

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken