Bel ons: 073 20 21 079

Referenties.

Bernard Scharff

Bernard Scharff

Scharff Techniek / Directeur

Scharff Techniek BV levert onder andere stoomketelinstallaties aan de industrie in Nederland. Zoals dat voor elk bedrijf geldt, is gebruik van media een belangrijke manier om in contact te komen met nieuwe en bestaande klanten. Voor vernieuwing van onze website jaren geleden zijn wij in contact gekomen met Solid Results onder bezielende leiding van Maddie Houtstra. Verrast waren wij door het enthousiasme van Maddie en haar medewerkers en de manier waarop werd meegedacht in het presenteren van onze content. Over de manier waarop zij vonden dat wij ons moesten presenteren in de markt. Wij vinden het resultaat uitstekend. We hebben in het voorjaar van 2017 een geheel nieuwe, responsive website laten bouwen omdat dit toch echt een vereiste is in deze tijd.

Niet alleen de presentatie maar ook de vindbaarheid in Google is prima gelukt door hun uitgebreide kennis van SEO. Solid Results heeft zich door de creatieve geest van Maddie ontpopt als een zeer gewaardeerde partner. Wij hebben ook met hen een project afgrond voor een bedrijfsfilm. Op inventieve wijze wordt bijgedragen aan een compleet mediapakket waarmee wij onze relaties vooruit kunnen helpen.

Het team van Solid Results is hecht en makkelijk bereikbaar. Vragen worden direct beantwoord, waarbij voorbeelden van ideeën snel op tafel komen. Voor ons bedrijf is het belangrijk dat de kosten overzichtelijk blijven. Daar is Solid results goed op ingericht. Er wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd over tarieven van de uit te voeren werkzaamheden. Zo hadden wij vooraf geen idee dat bijvoorbeeld een bedrijfsfilm binnen een beperkt en redelijk budget kan worden gerealiseerd. Nieuwe projecten staan alweer op stapel. Met vertrouwen geven wij deze weer in handen van Solid Results.

Meer weten over Scharff Techniek?

www.scharfftechniek.nl

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken