Jean Paul van de Wiel

Jean Paul van de Wiel

Van Raak Staal / Marketing manager

Het mooie van sommige ervaringen is dat je zaken, die er écht toe doen, nog meer leert kennen en waarderen. Het leuke van ‘geen ervaring hebben met’ is dat je ongeremd je gang gaat, ontdekt, op je bek gaat en ervan leert. In mijn visie heb je beide zaken nodig voor goede hedendaagse én toekomstige marketingcommunicatie. Bij Solid Results is dit op een natuurlijk aanvoelende wijze verenigd: Maddie is de frisse, prikkelende senior, haar team – Bob, Harro , Niels, enzovoorts –  de leergierige jonge honden.

Waarom een prima match? 

Vertrekpunt: VAN RAAK STAAL heeft een goed, werkend verhaal en wilde dit nog beter vertellen, eigentijds en pakkend. Cultuurkenmerken: persoonlijk, direct, betrokken, hard werken, resultaat. Om snel stappen te maken, heeft Maddie/Solid Results ons op een pragmatische wijze (zonder lange exercities) geloodst naar een modernisering van de huisstijl, resulterend in een sterk beeldmerk en corporate uitstraling. Het 2e project is de opzet geweest van de nieuwe website: ons eigen centrale platform in de communicatie van ons verhaal. Door een dynamische mix van know how, creativiteit, flexibiliteit en gewoon doen hebben wij samen in 3 maanden een fantastische basis neergezet; een nieuw vertrekpunt  voor VAN RAAK STAAL.

In Solid Results heb ik een fijne, meedenkende partner. In zoektermen: ‘compact full service marketingcommunicatie bureau tilburg’. Kleinschalig en persoonlijk met grootse daden, passend bij VAN RAAK STAAL en mijn persoon.

Over VAN RAAK STAAL 

VAN RAAK STAAL is een sterk groeiende groothandel in staal, roestvast staal en aluminium met inmiddels 5 vestigingen in Tilburg, Oss, Duiven, Roermond en Asten.

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken