Bel ons: 073 20 21 079

Referenties.

monique

Monique Bavinck

Vitalis WoonZorg Groep / Adviseur Marketing

De eerste keer dat ik met Maddie en haar team kennis maakte is alweer ruim 2 jaar geleden. We zochten een bureau voor een nieuw merk dat we met een samenwerkende partner gingen lanceren. Die kennismaking heeft voor dat merk op dat moment geen resultaat opgeleverd.

Maar kort daarna dachten wij aan Solid Results om met hen aan de slag te gaan met de herpositionering van de Vitalis WoonZorg Groep. Met hart en ziel hebben Maddie en haar team de afgelopen 2 jaar gewerkt aan het nieuwe gezicht van Vitalis, waarbij we onze zorg- en dienstverlening naar 5 herkenbare woonzorg concepten hebben ingericht. Het meest prettige is dat we niet van bureau naar bureau hoeven voor de verschillende disciplines; Solid Results is een full service communicatiebureau inclusief een kleine studio voor het operationele deel. Ze hebben niet alleen voor een complete restyling van onze huisstijl zorg gedragen, maar ook de nieuwe website in huis gebouwd.

Er is gewerkt aan een totaalpakket van communicatie-uitingen zoals al genoemd een nieuwe website, maar ook alle brochures, de huisstijl, de fotografie, digitale nieuwsbrieven en nog veel meer. We hebben samen een groot aantal succesvolle campagnes neergezet. De lijnen bij Solid Results zijn kort en de expertise is breed. Qua vormgeving zijn ze erg sterk, er wordt secuur én snel gewerkt. Ze staan altijd direct voor je klaar! Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking en het resultaat tot op heden. Er zijn nog volop uitdagingen en wensen, dus ik vertrouw erop dat deze samenwerking nog lang gaat duren.

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken