Bel ons: 073 20 21 079

Eigen Huys Ontwikkeling

De Opdracht voor Solid Results:

Verzin een naam en creëer een sprekend logo met een sterke pay off voor ons merk.

Waar staat Eigen Huys voor?

Eigen Huys is een kleinschalig en innovatief woon- en participatieconcept voor mensen met een beperking met complexe problematiek. Eigen Huys laat mensen met een beperking zelfstandig wonen en volop meedoen in de maatschappij. Zij voelen zich daardoor gelukkiger en gezonder en hebben minder steun nodig van de overheid.

Meedoen in de samenleving

Wonen, werken, hobby’s, uitgaan, sociale contacten, genieten van het leven, net als iedereen. Eigen Huys biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om zelfstandig te wonen. In jouw eigen huis en in jouw eigen buurt. Zoals jij het graag wilt. Samen met familie, vrienden en andere bewoners. Met deskundige begeleiding in de buurt als dat nodig is.

Het logo; de corporate story

Het logo is uiteindelijk een ‘gewoon’ huis geworden. Direct herkenbaar voor de doelgroep; jonge mensen met een beperking. Maar het logo/beeldmerk heeft ook een hippe uitstraling om met name de jeugd aan te spreken. Wat opvalt is dat het huis uit meerdere delen bestaat. Jonge mensen met een beperking herkennen dat, hun leven bestaat ook uit meerdere delen. Dat waar ze heel erg goed in zijn en stukken waar ze hulp bij nodig hebben. Daarom bestaat het huis uit meerdere onderdelen die niet helemaal goed ‘sluiten’ terwijl het toch een goed en compleet huis voorstelt.

De naam en pay off

Eigen Huys
Jouw huis. Met elkaar.

Naam:
Dat spreekt voor zich; weer is -met opzet- gekozen voor een kleine imperfectie in de vorm van een taalfout. Huys schrijven we met een y.

Pay off:
Jouw huis. Met elkaar.

Zelfstandig geclusterd wonen in een veilige vertrouwde omgeving.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken