Intrum.

wie is Intrum

Intrum draagt bij aan een gezonde economie. In een geglobaliseerde economie zien zij het als hun grote sterkte dat Intrum aanwezig is in 24 landen. Binnen deze 24 landen hebben zij expertise van lokale wetten, voorschriften en industriestandaarden. Het gecombineerde wereldwijde aanbod met lokale kennis stelt hen in staat om de situatie van hun opdrachtgevers en klanten te begrijpen. Via hun aanvullende netwerk van 160 partners zijn de oplossingen overal ter wereld beschikbaar.

Intrum is er voor individuen, bedrijven en voor de samenleving. Zij stellen dat het op tijd betaald krijgen voor bedrijven en organisaties als een eerste vereiste voor verdere groei en ontwikkeling. Tegelijkertijd, op individueel niveau, vormt een gezonde economie de basis voor een kwalitatief goed leven en schept het voor mensen kansen om hun dromen en doelen te bereiken.

opdracht solid results

Solid Results heeft de stand ontworpen waar Intrum zich voor het eerst presenteert als INTRUM op de Credit Expo november 2018 na de fusie met Lindorff in juni 2017. Een mooie corporate stand die duidelijk ‘laat zien’ waar INTRUM voor staat. Wanden die dienen als praatstuk voor de bezoekers.

Intrum stand
Intrum Stand
Intrum presentatie
Intrum

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken