Lesmateriaal Horizon Training & Ontwikkeling

wie is horizon T&O

Horizon Training & Ontwikkeling brengt zowel mensen, management als organisaties op een zelfbewuste en inspirerende manier -aantoonbaar en duurzaam- rendement.

Horizon T&O is expert in talentontwikkeling. Zij brengen mensen en daarmee organisaties in beweging. Dat doen ze met een heldere focus op het te behalen resultaat en de individuele bijdrage van de medewerkers. Zo vergroten ze het lerend vermogen van mensen en organisaties.

Talentontwikkeling is volgens Horizon Training en Ontwikkeling een interessante invalshoek om naar organisatieontwikkeling te kijken. Alle talent binnen organisaties benutten, zowel exclusief en inclusief, dat is de missie. Zij zetten het door hun ontwikkeld ‘Lerend Werken concept; in, waarbij de focus ligt op toegevoegde waarde. Lerend werken, dat is de toekomst, daar zijn zij van overtuigd.

Opdracht solid results

Ontwerp lesmateriaal. Regelmatig zet Horizon Training en Ontwikkeling voor haar klanten, op maat gemaakt lesmateriaal in. Gericht op de training en vooraf opgestelde doelen.

Briefing horizon t & o

Ontwerp een lesboek waarmee de trainee inzicht krijgt in zijn sterktes en in zijn ontwikkelpunten. Het lesmateriaal moet beklijven en dan is het prettig als je na de training beschikt over aantekeningen en inzichten die je tijdens de training hebt opgedaan. De trainee kan het nog eens nalezen en dat helpt om te voorkomen dat je later weer terug dreigt te vallen in je oude gewoontes. Het boekje moest ‘speels’ ogen, met de uitstraling van een notitieblok terwijl het tegelijkertijd als lesmateriaal dient.

Blader door het boekje

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken