Bel ons: 073 20 21 079

Hamelink Topcoaching.

Wie is Hamelink Top Coaching?

Jaqueline Hamelink houdt zich o.a bezig met studie-loopbaan advies. Zij heeft een geheel eigen manier van werken, gebaseerd op het feit dat het kiezen van een sector of een profiel -vaak direct een ticket voor vervolgopleidingen- samenhangt met aspecten waar jongeren doorgaans nog niet zo mee bezig zijn. De vragen die daarbij van belang zijn, boeien hen meestal niet en ze hebben er vaak helemaal geen zin in hun aandacht erop te richten. Een belangrijk onderdeel van haar werkwijze, van het proces waarin zij de jongere meeneemt, is om deze weerstand te laten afnemen. Of er in ieder geval voor te zorgen dat er tijd wordt vrijgemaakt om met de sector- of de profielkeuze aan de slag te gaan.
Vaak is hulp daarbij gewenst; van een ouder, de school of van de studiekeuze coach. De vorm is niet zo belangrijk, zolang een jongere maar aan het denken wordt gezet en de juiste vragen gaat beantwoorden waardoor er inzichten ontstaan.

opdracht solid results

Hamelink TopCoaching gaf ons de opdracht een stand op een schoolbeurs voor haar in te richten die jongeren direct zou aanspreken. Opvallend en ‘low budget’. Geschikt voor hergebruik. We hebben gewerkt met felle kleuren en aansprekende oneliners voor dit grafisch ontwerp

Bekijk de Website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken