Driehoek Buitenreclame Benelux website.

Bekijk de website

De klant

Driehoek Buitenreclame Benelux levert reclame-uitingen in de vorm van A0-reclamedisplays, driehoeks- en sandwichborden. Deze borden staan op strategisch sterke plekken langs drukbezochte wegen in de openbare ruimte. Mensen lopen, fietsen of verplaatsen zich in de auto of met de brommer, scooter of met het openbaar vervoer. Al deze tijd kijken zij om zich heen. Dus is adverteren op deze A0-reclamedisplays een uitstekende manier om ‘gezien’ te worden. Het inschakelen van dit A0-reclamenetwerk vergroot de naamsbekendheid van vele bedrijven en instellingen. Het trekt meer bezoekers naar evenementen zoals sportwedstrijden of (lokale) festivals en draagt bij aan meer winkelbezoeken. De prijs-kwaliteitverhouding staat in een meer dan een goed evenwicht met het rendement. Indien gewenst kunnen zij het gehele traject vanaf het ontwerp poster tot en met drukwerk voor u verzorgen.

De opdracht

Ontwerp een website die fris en professioneel oogt en aanspoort tot het aangaan van een campagne op onze A0-reclamedispays. Ons werd het volgende gevraagd: ‘Ontwikkel een aparte pagina voor het aanvragen van een campagne. Ontwikkel een interactieve kaart waarop duidelijk te zien, na het aanklikken van een plaats, op welke plekken de borden staan.

De klant wilde ook een compleet nieuwe huisstijl inclusief een nieuw logo. De site moet duidelijk aangeven (laten zien) hoe fraai deze borden ogen en hoe zichtbaar ze zijn voor een ieder die zich in de buitenruimte begeeft. In een tijd waar digitale reclame de overhand lijkt te krijgen, wil Driehoek Buitenreclame Benelux bewijzen dat ook deze vorm van adverteren goed en succesvol werkt.

Zet beeldmateriaal in wat laat zien dat zowel voetgangers als rijdend verkeer de borden zien. Solid Results heeft ook de fotografie verzorgd. Tevens gaan we het marketing-traject voor hen uitvoeren.

Design:

De afwisseling tussen de witte en donkerblauwe vlakken in combinatie met de kleurrijke beelden geeft de site het frisse en professionele karakter. Met opzet hebben we gekozen voor een driehoekige vorm bij de vlakken met een knipoog naar de naam. Wij vinden dat de doelgroep zich in het ontwerp van de site moet herkennen.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken