Bel ons: 073 20 21 079

Entre Ventures Website.

Bekijk de website

De klant:

Entre.ventures helpt starters bij het valideren/goedkeuren van de marktvraag naar de innovatie die zij bieden. Zij ondersteunen innovatieteams, start-ups en bedrijven bij het valideren van hun ideeën en het succesvol op de markt brengen van hun product. In de afgelopen 10+ jaar hebben zij honderden startups en innovatieteams ondersteund. Op basis van deze ervaringen ontwikkelen zij innovatiestrategieën, innovatieve programma’s, workshops en bieden zij ook ondersteunende softwaretools.

De opdracht:

Ontwikkel een site die in elk opzicht innovatief is. De droom voor elk bedrijf die zich bezighoudt met marktcommunicatie, zoals Solid Results. Al snel werd duidelijk dat de klant interesse had in de het Kadence theme en Kadence Blocks, behorend tot de meest innovatieve software om een site in te bouwen. Een van de grote voordelen van Kadence is vooral de snelheid van de site. Lees hier meer over Kadence. Voor Solid Results de eerste keer, maar binnen ons vaste team van ontwikkelaars bleek wel degelijk de kennis en ervaring om dit te realiseren.

Design:

De ontwerpers van Solid Results zijn verantwoordelijk voor de totale uitstraling en de beelden van en op de site. Een stukje maatwerk waar wij trots op zijn en tevens tot volle tevredenheid van onze klant entre.ventures. De uitstraling is geheel anders dan de doorsnee website, en dat was dan ook exact wat de klant wenste.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken