Huisstijl Den Bosch

Wil je met ons sparren over een -nieuwe- huisstijl?

  Huisstijl Den Bosch.
  Laten zien wie je bent.

  Zocht je op Huisstijl Den Bosch? Dan zit je goed, want wij ontwikkelen fraaie huisstijlen. Vanuit een overtuigende visie. Want de juiste uitstraling van een bedrijf start met de huisstijl: laten zien wie je bent. Daarvoor moet je eerst weten wíe je als bedrijf of organisatie bent. Waarin onderscheidt jouw bedrijf zich en hoe wil je overkomen bij je doelgroep(en)? Het ontwerpen van een logo of beeldmerk en in het vervolg daarvan het neerzetten van de huisstijl gaat dus veel verder dan het ontwerpen van een leuk plaatje. Elementen van een sterke huisstijl zijn de pay-off, de lay-out, het kleurgebruik, de typografie, de fotografie en de tone of voice.

  Het liefst betrekken wij zoveel mogelijk medewerkers van het bedrijf bij dit intensieve proces. Of het nu een groot, middelgroot MKB of een klein (ook een eenmanszaak) bedrijf betreft. Het kan om een geheel nieuw logo gaan of een restyling. Maar de medewerkers zijn de ambassadeurs van de organisatie en als zij, door betrokken te worden bij beslissingen ten aanzien van ‘het gezicht van de organisatie’, daadwerkelijk achter de uitstraling staan, is dat de eerste winst richting de markt.

  Huisstijl Den Bosch? Solid Results.

  Het huisstijlontwikkelingsproces bestaat uit meerdere stappen, want er komt heel wat bij kijken. Wij onderscheiden vijf fases: strategie, ontwerp, implementatie, management en evaluatie.

  073-2021079

  Grafisch.

  Webdesign.

  Branding.

  Portfolio.

  Huisstijl Den Bosch
  Toe aan een upgrade?

  Elk bedrijf of organisatie heeft een goede garderobe nodig. In de vorm van een passend sterk logo, een goede website, (digitale) brochures of catalogi, visitekaartjes, overige (online) huisstijlitems en meer. Klanten daarentegen willen snel ‘herkennen’ en vinden waar ze naar op zoek zijn. Wat dus impliceert dat de huisstijl -de uitstraling van het bedrijf- van groot belang is. We weten dat mensen niet graag lezen of zich daar de tijd niet voor gunnen. Maar ze zijn ontvankelijk voor ‘beleving’. En daar houden wij dus rekening mee en zorgen dat onze klanten authentiek zijn en zich onderscheidend presenteren met elke uiting richting de markt.

  Huisstijl Den Bosch. Solid Results. We zijn dichtbij.

  Vaak blijven we te lang geloven dat onze huisstijl nog wel mee kan, terwijl een upgrade eigenlijk hard nodig is. Wij adviseren dan ook vaak een upgrade ipv een compleet nieuwe huisstijl omdat je dan herkenbaar blijft voor je doelgroep. Dat wat al jaren is opgebouwd qua imago, de kleuren en de stijl waaraan je herkend wordt, mag niet zomaar overboord gegooid worden. Wat wij dan doen is het logo of woordmerk ‘liften’ naar deze tijd; je blijft herkenbaar, maar tegelijkertijd plaats je je in deze tijd, laat je zien dat je meebeweegt en niet blijft hangen in de verleden tijd.

  Huisstijl Den Bosch?

  Er rolde al veel van de band.

  Aqua pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken