Bel ons: 073 20 21 079

Intrum rapporten

Wie is Intrum?

Intrum communiceert elke dag met duizenden klanten per telefoon, in brieven, e-mails en andere digitale kanalen, zoals met een chatmodule of de sociale media. Het zijn getrainde en ervaren professionals. Zij zijn er om de consument bij te staan, die zich in een financieel moeilijke situatie bevinden. Dit om een ​​oplossing te vinden voor elke situatie. Hun doel is om een open dialoog met de persoon te voeren op basis van vertrouwen.

Zij werken voor bedrijven, organisaties en de overheid, dus in alle sectoren. Zij behandelen hun klanten eerlijk en met respect en creëren omstandigheden waarin men vrij kan komen van schulden. Zo zorgen zij ervoor dat bedrijven betaald krijgen voor hetgeen zij geleverd hebben.

De opdracht

Regelmatig moet Intrum een acquisitie uitzetten. Daarvoor moeten zij zich presenteren bij hun potentiële klant, zowel digitaal in de vorm van een powerpoint als grafisch, een brochure die zij achterlaten. Beide media worden door ons vormgegeven en voorzien van de juiste uitstraling. Ook de teksten zijn door Maddie Houtstra geredigeerd en bijgeschaafd om in elk opzicht de juiste indruk te maken om de klant die Intrum wenst te bedienen en binnen te halen middels deze rapporten. Het is de bedoeling dat de potentiële klant van Intrum zich herkent in de presentatie, zich begrepen voelt. Dit alles kan bijdragen om de klant binnen te halen. Het hele project betekent een intensieve samenwerking met de afdeling verkoop van Intrum. Dat is de enige manier om een dergelijk project succesvol te realiseren.

Design

Zowel het ontwerp van de rapporten als de beelden zijn door ons -in samenspraak met Intrum- ontwikkeld. Wij zijn door Intrum goed ingelicht over de klant om zo een juist resultaat te halen. Het is een combinatie van de huisstijl van Intrum met accenten die de potentiële klant van Intrum zeker zullen aanspreken.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken