Bel ons: 073 20 21 079

Webshop laten maken Den Bosch

vrijblijvende brainstormsessie?

   Topkwaliteit, websites op maat
    Strategisch concept
    Doelgerichte URL-structuur
    Binnen drie weken online
    Premium klantenservice
    Online marketing indien gewenst
    Hosting en beveiliging

  Websites

  Webshops.

  Online Marketing.

  Hosting.

  waarom kiezen voor
  solid results?

  Een website laten maken vraagt om een flinke inspanning. Van de klant en van ons. Het vraagt om kennis van techniek, maar daarnaast om kennis van de markt en de doelgroep. Want de meeste bedrijven willen een website om zichtbaar te worden in de markt, om te laten zien wie ze zijn en wat ze uitdragen.

  Belangrijk: een website moet toegankelijk zijn!

  Solid Results helpt daarbij, stapsgewijs begeleiden we onze klanten door het proces. Of dat nu om een grote, complexe website of -shop gaat of om een kleine informatieve website.

  Een website of webshop heeft drie doelen: de doelgroep bereiken, informeren en tot klant maken.

  Daarom Solid Results. Omdat we niet alleen verstand hebben van web development, maar ook van branding, online marketing, advertising en social mediacampagnes.

  Een website laten maken Den Bosch?

  BEL ONS: 073 20 21 079

  Websites moeten renderen. Website laten maken Den Bosch?

  Aanwezig zijn op het internet

  Google verandert regelmatig het algoritme waarop websites en webshops worden geïndexeerd. We zijn op de hoogte van de laatste algoritmes die Google hanteert. WIJ KENNEN GOOGLE. Want alleen met een fraaie website ben je er niet. Wij zeggen altijd: ‘Dan begint het pas’.

  Een juiste url-structuur

  Het begin, nog voordat we gaan bouwen, is het vaststellen van de url-structuur van de website. We onderzoeken wat voor jouw product de beste zoektermen zijn en baseren daar de structuur op. Wat zijn dat de termen waar jouw potentiële klant op zoekt? Alleen zo krijgen we conversies.

  Laten zien wie je bent

  Dan volgt de layout. Het visuele aspect is belangrijk en geeft aan wie je bent en waar je voor staat. Het gevoel wat een bezoeker krijgt die jouw website bezoekt is van groot belang of hij blijft of weer verterkt. Dus de uitstraling verdient veel aandacht.

  Zocht je op website laten maken Den Bosch? Solid Results

  Eenvoudige navigatie voor iedereen Zichtbaarheid voor iedereen

  Als de webshop live staat, wil je dat de website succesvol wordt. Dat begint met een website die gebruiksvriendelijk is. De informatie moet zo gepresenteerd worden dat die goed waarneembaar is voor iedereen, ongeacht zintuiglijke capaciteiten. Denk aan tekstalternatieven voor afbeeldingen, video’s met ondertiteling en fraaie contrastrijke kleuren.

  Duidelijkheid centraal

  Veel websites zijn té complex waardoor bezoekers snel de weg verliezen. Een website moet duidelijke en vooral begrijpelijk zijn voor alle gebruikers. Een bezoeker moet snel vinden waar hij naar op zoek is. Dat bereik je met een consistente navigatie, voorspelbare interacties en eenvoudige, heldere taal. Website laten maken Den Bosch? Solid Resultsonline marketing, advertising en social mediacampagnes.

  Website laten maken Den Bosch? Solid Results

  EEN WEBSITE DIE KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST

  Websites die klaar zijn voor de toekomst. We hebben te maken met een snelle technologische vooruitgang en steeds worden we geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe updates, plug-ins die niet meer ondersteund worden. Toch bouwen wij websites die, door een hele stabiele basis, ook in de toekomst goed blijven functioneren. Ondanks alle ontwikkelingen van technologieën. Maandelijkse updates maken dat mogelijk, zo is uw website nog jaren houdbaar.

  Website laten maken Den Bosch? Solid Results

  Webshop laten maken Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in jouw regio.

  BRUIKBAARHEID STAAT VOOROP

  Een website is een digitale ervaring. Net als wanneer je een fysieke winkel binnenloopt, zal het gevoel wat je overkomt, beslissend zijn of je blijft of vertrekt. En bruikbaarheid is naast gevoel ook een digitale ervaring. En daar besteden wij eveneens de meest mogelijke aandacht aan. Ook voor mensen met een visuele, auditieve, motorische of cognitieve beperking. Ook zij verdienen dezelfde kansen om online te participeren. Zo haalt iedereen het beste uit het internet.

  webshop laten maken den bosch.
  online producten verkopen.

  Onderscheidende factoren voor een webshop

  Onze ontwerpers en ontwikkelaars zoeken voor elke webshop de beste strategie. Zowel qua concept als voor de techniek. Een webshop die beantwoordt aan de wensen van de doelgroep. Dankzij een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) kun je zelf producten toevoegen of verwijderen, nieuwsartikelen plaatsen en content bijhouden in de webshop. De software die wij gebruiken (WordPress met Woocommerce) maakt je onafhankelijk van een leverancier en garandeert je een goede en snelle website.

  Een klantgerichte navigatie, een goede beheeromgeving (CMS), een deskundige klantenservice en een passend webshop design. Passend bij het product én de doelgroep. Dat zijn vier belangrijkste eigenschappen van succesvolle webshops.
  Zocht je op: Webshop laten maken den Bosch? Dan zijn wij er: Solid Results. We bevinden ons in jouw regio.

  Ons bureau bevindt zich in den Bosch (de Gruyter Fabriek) en wij richten ons met name op klanten in Noord-Brabant.

  We raden je aan om de quickscan te maken; dat geeft ons een goed beeld van wat je wenst en van je doelen.

  073 20 21 079

  Websites

  Online Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Bouw aan je merk
  Webshop laten maken Den Bosch?

  Je merk is verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van je shop, de branding staat voor je reputatie. Maar hoe word je gevonden?

  Google verandert regelmatig het algoritme waarop sites en webshops worden geïndexeerd, wat de vindbaarheid van een webshop vergroot. We zijn op de hoogte van de laatste algoritmes die Google hanteert. Want alleen met een technisch goed gebouwde webshop ben je er niet. Wij zeggen altijd: ‘Dan begint het pas’. Het begin is de SEO-inrichting op pagina niveau. We onderzoeken wat voor jouw product/webshop de beste zoektermen zijn. De zoekwoorden die jouw potentiële online koper intypt in Google. De juiste zoekwoorden vormen de basis van je url-structuur, eventueel aangevuld met landingspages.

  De uitstraling van je webshop
  Jouw webshop is de plek waar jij je klanten welkom heet, de shop is het gezicht van je bedrijf. Online ‘winkelen’ betekent voor veel klanten dat het bezoek aan je webwinkel ook het enige contactmoment is met jouw bedrijf. Zorg er dus voor dat bezoekers direct het ‘juiste’ gevoel krijgen, de omgeving ‘herkennen’ voor het product waar zij naar op zoek zijn. Verkoop je milieuvriendelijke producten? Ga dan voor een natuurlijke groene look. Verkoop je technische producten? Dan wordt vaak donkerblauw of wijnrood ingezet.

  Belangrijk is ook een direct zichtbaar zoekvenster zodat jouw klant snel en gemakkelijk het juiste product kun vinden met slechts enkele kliks. Bij voorkeur plaats je het zoekvenster bovenaan de webwinkel.

  Zocht je op webshop laten maken Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt, in de Gruyter Fabriek.

  ONLINE MARKETING
  Als de webshop live staat, begint het volgende proces: zorgen dat de website succesvol wordt. Zoekmachine optimalisatie, een online marketing plan en eventueel Advertising komen aan bod. Er wordt besproken wat er te doen staat. Veel hangt af van het budget, maar ook van wat jij zelf kunt uitvoeren. De strategie wordt bepaald nav een zoekwoordanalyse en een doelgroeponderzoek.

  Er zijn zoveel mogelijkheden binnen het vakgebied van online marketing, zoals het inzetten van effectieve landingspagina’s met goede content die Google hoog rankt. Als je succesvol wilt worden met je webshop, maken wij daar -desgewenst- een compleet plan voor. Zoeken we expliciet voor jou en je webshop uit wat wij voor je kunnen doen, maar ook wat je zelf kunt doen, al dan niet met een training die wij je kunnen geven op dit specifieke gebied.
  Zocht je op ‘webshop laten maken den Bosch’? Solid Results. Je bent welkom.

  Een webshop laten maken Den Bosch? Solid Results

  Webshops van waarde renderen. Nadat de webshop online is geplaatst, gaan de producten niet vanzelf de deur uit. Voor een webshop gelden dezelfde regels als voor een fysieke winkel. Heb je goede producten? Ken je je doelgroep? Is je service optimaal? Geef je garantie? Heb je een keurmerk om meer vertrouwen te wekken bij de kopers? Is de uitstraling kloppend? En misschien wel het belangrijkste: ‘Weten de klanten je te vinden?’ Dit zijn, ook voor een online-shop, belangrijke zaken. Maar webshops hebben daarnaast te maken met verzenden, verzendkosten en een levertijd. Met welke externe partijen ga je dan in zee? Ook hierin vervullen wij een adviserende taak. Elke webshop begint bij ons met veel overleg en vooral: met het bespreken van de doelstellingen.
  Webshop laten maken Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in jouw regio.

  Waarom kiezen voor Solid Results?
  Wij zijn een internet-communicatiebureau. We bieden een palet aan mogelijkheden gericht op digitale communicatie met je doelgroep. Van het ontwikkelen van websites, webshops, apps tot copy tot strategie en internet marketing. Ons team van interne en externe professionals heeft alle tools en know-how om jouw bedrijf of organisatie in de online markt te positioneren, zowel off- als online.

  Webshop laten maken Den Bosch? Solid Results, in de Gruyter fabriek, de koffie staat klaar.

  gouden krullende pijl

  Website
  Webshop
  Hosting
  Beveiliging
  Online marketing

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken