Webshop laten maken Den Bosch

Wil je snel en vrijblijvend een prijsindicatie?

Webshop laten maken Den Bosch.
de definitie van een goede webshop.

Een hele nieuwe webshop laten maken of wellicht een bestaande webshop upgraden? Solid Results is professioneel en heeft veel ervaring, stelt zich op als jouw partner. Samen met jou bedenken we werkende strategieën en technische oplossingen waarbinnen verwachtingen en wensen aansluiten op de potentiële klanten (jouw doelgroep). Het samen voor elkaar krijgen dat bezoekers graag op jouw webshop hun producten willen gaan kopen. Lees hier meer over in mijn artikel de bedrijfsidentiteit.

We ontwikkelen vanuit e-commerce platformen gebaseerd op WooCommerce of Magento. Waar nodig worden plug-ins doorontwikkeld. We kunnen webshops van elke omvang aan. Maatwerk design is voor ons standaard.
Zocht je op webshop laten maken Den Bosch? Solid Results. We zijn in de buurt.

Ons kantoor bevindt zich in Tilburg en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

Maak onze Quickscan en breng zo op een handige manier je doelstellingen en verwachtingen voor ons in kaart, het kost slechts 10 minuten.

0416-71 21 77

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Webshop laten maken Den Bosch?

Webshop laten maken Den Boch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.
Webshops van waarde genereren omzet. Vaak denken mensen, nadat de webshop online is, dat de producten vanzelf als pakketten de deur uitgaan. Helaas is dat niet zo. Voor een webshop gelden dezelfde regels als voor een fysieke winkel. Zoals het juiste assortiment, een goede locatie, prima service, garantie, een fraaie uitstraling en een sterke reputatie. En misschien wel het belangrijkste: ‘Weten de klanten je te vinden?’ Dit zijn, ook voor een online-shop, belangrijke zaken. Maar webshops hebben ook te maken levertijden en verzendkosten. Met welke externe partijen ga je dan in zee? Ook hierin kunnen wij, indien gewenst, een adviserende taak vervullen. Elke webshop begint bij ons met veel overleg en vooral: met het bespreken van de doelstellingen.

Wij werken voor webshops uitsluitend met open source software als Magento en Woocommerce.

Alle webshops worden geheel responsive opgeleverd en werken perfect op laptop en smartphone.

Waarom kiezen voor Solid Results?
We bieden een palet aan mogelijkheden gericht op communicatie met je doelgroep. Van het ontwikkelen van complete huisstijlen, grafische ontwerpen, copy tot strategie en internet marketing. Ons team van interne en externe professionals heeft alle tools en know-how om jouw bedrijf of organisatie in de markt te positioneren, zowel off- als online.

Hte belang van call-to-action

Een goede webshop heeft niet alleen bezoekers nodig maar krijgt bezoekers die tot actie overgaan. Hiervoor plaatsen we zoveel mogelijk ‘call-to-actions’. Lees mijn artikel daarover. Uitnodigende boodschappen opdat de bezoeker iets gaat ondernemen. Als je hier slim mee omgaat kun je van bezoekers klanten maken.

Klanten moeten snel kunnen vinden wat ze nodig hebben, het liefst via zo min mogelijk ‘clicks’. De gemiddelde bezoeker besteedt maar beperkte tijd op een site om te vinden waar hij naar op zoek is. Een gebruiksvriendelijke snelle webshop. Daar is Solid Results sterk in, dat is altijd ons uitgangspunt.
Webshop laten maken Den Bosch? Solid Results.

SEO voor webshops
Webshop laten maken Den Bosch

SEO staat voor search engine optimization ofwel optimalisatie voor zoekmachines. Het heeft als doel traffic naar je website of webshop te genereren. Alle goede webshops zorgen hiervoor, want zonder SEO -al dan niet in combinatie met SEA- is het niet mogelijk om op de eerste pagina van Google een plek te krijgen. Alleen zij die daar echt in investeren, halen die eerste pagina.

Voor webshops zijn zowel zoekmachine optimalisatie als Google AdWords van onschatbare waarde. Zorg voor een goed online communicatieplan. Solid Results kan hierbij van dienst zijn. De site wordt per pagina SEO-technisch ingericht, descriptions en metatags worden toegevoegd, teksten nagekeken op relevantie en het laatst geldende algoritme van Google. Sommige elementen zijn voor bezoekers niet of nauwelijks merkbaar, maar voor zoekmachines van groot belang.
Webshop laten maken Den Bosch? Solid Results!

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken