Webshop laten maken Den Bosch

Een keer met ons sparren over een ‘webshop laten maken’?

  Webshop laten maken Den Bosch.
  Online producten verkopen.

  Onderscheidende factoren voor een webshop

  Onze ontwerpers en ontwikkelaars zoeken voor elke webshop de beste strategie. Zowel qua concept als voor de techniek. Een webshop die beantwoordt aan de wensen van de doelgroep. Dankzij een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) kun je zelf producten toevoegen of verwijderen, nieuwsartikelen plaatsen en content bijhouden in de webshop. De software die wij gebruiken (WordPress met Woocommerce) maakt je onafhankelijk van een leverancier en garandeert je een goede en snelle website.

  Een klantgerichte navigatie, een goede beheeromgeving (CMS), een deskundige klantenservice en een passend webshop design. Passend bij het product én de doelgroep. Dat zijn vier belangrijkste eigenschappen van succesvolle webshops.
  Zocht je op: Webshop laten maken den Bosch? Dan zijn wij er: Solid Results. We bevinden ons in jouw regio.

  Ons bureau bevindt zich in den Bosch (de Gruyter Fabriek) en wij richten ons met name op klanten in Noord-Brabant.

  We raden je aan om de quickscan te maken; dat geeft ons een goed beeld van wat je wenst en van je doelen.

  073-2021079

  Websites.

  marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Relevante zoekwoorden
  geven je de voorspong
  om hoger te ranken in Google

  Aqua pijl

  De plek waar jij je klanten welkom heet

  Roze pijl

  Webshops met effectieve landingspagina’s

  gouden krullende pijl

  Bouw aan je merk
  Webshop laten maken Den Bosch?

  Je merk is verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van je shop, de branding staat voor je reputatie. Maar hoe word je gevonden?

  Google verandert regelmatig het algoritme waarop sites en webshops worden geïndexeerd, wat de vindbaarheid van een webshop vergroot. We zijn op de hoogte van de laatste algoritmes die Google hanteert. Want alleen met een technisch goed gebouwde webshop ben je er niet. Wij zeggen altijd: ‘Dan begint het pas’. Het begin is de SEO-inrichting op pagina niveau. We onderzoeken wat voor jouw product/webshop de beste zoektermen zijn. De zoekwoorden die jouw potentiële online koper intypt in Google. De juiste zoekwoorden vormen de basis van je url-structuur, eventueel aangevuld met landingspages.

  De uitstraling van je webshop

  Jouw webshop is de plek waar jij je klanten welkom heet, de shop is het gezicht van je bedrijf. Online ‘winkelen’ betekent voor veel klanten dat het bezoek aan je webwinkel ook het enige contactmoment is met jouw bedrijf. Zorg er dus voor dat bezoekers direct het ‘juiste’ gevoel krijgen, de omgeving ‘herkennen’ voor het product waar zij naar op zoek zijn. Verkoop je milieuvriendelijke producten? Ga dan voor een natuurlijke groene look. Verkoop je technische producten? Dan wordt vaak donkerblauw of wijnrood ingezet.

  Belangrijk is ook een direct zichtbaar zoekvenster zodat jouw klant snel en gemakkelijk het juiste product kun vinden met slechts enkele kliks. Bij voorkeur plaats je het zoekvenster bovenaan de webwinkel.

  Zocht je op webshop laten maken Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt, in de Gruyter Fabriek.

  Online marketing

  Als de webshop live staat, begint het volgende proces: zorgen dat de website succesvol wordt. Zoekmachine optimalisatie, een online marketing plan en eventueel Advertising komen aan bod. Er wordt besproken wat er te doen staat. Veel hangt af van het budget, maar ook van wat jij zelf kunt uitvoeren. De strategie wordt bepaald nav een zoekwoordanalyse en een doelgroeponderzoek.

  Er zijn zoveel mogelijkheden binnen het vakgebied van online marketing, zoals het inzetten van effectieve landingspagina’s met goede content die Google hoog rankt. Als je succesvol wilt worden met je webshop, maken wij daar -desgewenst- een compleet plan voor. Zoeken we expliciet voor jou en je webshop uit wat wij voor je kunnen doen, maar ook wat je zelf kunt doen, al dan niet met een training die wij je kunnen geven op dit specifieke gebied.
  Zocht je op ‘webshop laten maken den Bosch’? Solid Results. Je bent welkom.

  Een webshop laten maken Den Bosch? Solid Results

  Webshops van waarde renderen. Nadat de webshop online is geplaatst, gaan de producten niet vanzelf de deur uit. Voor een webshop gelden dezelfde regels als voor een fysieke winkel. Heb je goede producten? Ken je je doelgroep? Is je service optimaal? Geef je garantie? Heb je een keurmerk om meer vertrouwen te wekken bij de kopers? Is de uitstraling kloppend? En misschien wel het belangrijkste: ‘Weten de klanten je te vinden?’ Dit zijn, ook voor een online-shop, belangrijke zaken. Maar webshops hebben daarnaast te maken met verzenden, verzendkosten en een levertijd. Met welke externe partijen ga je dan in zee? Ook hierin vervullen wij een adviserende taak. Elke webshop begint bij ons met veel overleg en vooral: met het bespreken van de doelstellingen.
  Webshop laten maken Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in jouw regio.

  Waarom kiezen voor Solid Results?
  Wij zijn een internet-communicatiebureau. We bieden een palet aan mogelijkheden gericht op digitale communicatie met je doelgroep. Van het ontwikkelen van websites, webshops, apps tot copy tot strategie en internet marketing. Ons team van interne en externe professionals heeft alle tools en know-how om jouw bedrijf of organisatie in de online markt te positioneren, zowel off- als online.
  Webshop laten maken Den Bosch? Solid Results, in de Gruyter fabriek, de koffie staat klaar.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken