Website bouwen Tilburg

Een keer over de mogelijkheden van een website praten?

  Website bouwen Tilburg.
  je zoekt kennis en inzicht.

  Zocht je op Website bouwen Tilburg? Welkom, we zijn Solid Results.
  Een website bouwen vraagt om professionals. Waarom wil je een website bouwen? Welk doel heb je voor ogen? Heb je inzicht in je doelgroep? Heb je al een huisstijl en een logo? Op deze en veel meer vragen vinden we samen de antwoorden. We benadrukken dat het bouwen van een website veel verder gaat dan een stuk techniek. Het is in deze tijd hét belangrijkste communicatiemiddel met de markt. Dus of je nu een grote of een kleine website nodig hebt; kies voor een professionele partij met verstand online producties en een grote ervaring.
  Website bouwen Tilburg? Solid Results. We zitten in jouw regio.

  Het bureau bevindt zich in den Bosch en wij richten ons vooral op klanten in Noord-Brabant.

  Vaak wil je toch op voorhand een indicatie van de prijzen weten. Maar de prijs hangt van veel factoren af. Maak daarom op voorhand onze quickscan. De onderstaande prijzen zijn slechts een indicatie.

  Website Start: max 6 pagina’s vanaf € 850,-
  Website Start Plus:
   Inclusief 3 modules / functionaliteiten vanaf € 1250,-
  Website inclusief concept MKB (plus):
   Prijs op aanvraag
  Website bouwen Tilburg? Solid Results.

  073 20 21 079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Website bouwen Tilburg
  Online marketing

  Nadat je website eenmaal online staat, begint het pas echt. Je wilt dat jouw website gevonden wordt en dat de bezoekers actie gaan ondernemen. Maar dat wil iedereen, dus alleen de bedrijven die daar geld en energie in willen steken, bereiken dat. Solid Results heeft de professionals in huis die dat kunnen realiseren. Dat kan met organische optimalisatie, en met vele vormen van advertising, maar ook met Google AdWords en soms met een combinatie van deze disciplines. Ook de manier waarop je conversie realiseert op je website vraagt om een professionele insteek. Lees er hier alles over.

  Hosting en beveiliging;
  veiligheid en service

  De hosting en de beveiliging van je website zijn bij ons ook in goede handen. We hebben daarvoor pakketten samengesteld horend bij de grootte en de mate van complexiteit van de website. Hoe goed een hostingpartij ook is, je zult ongetwijfeld zo af en toe problemen hebben. Waar het dan om gaat is dat je direct jouw hostingpartij kunt bereiken en vervolgens vriendelijk geholpen wordt. De wat goedkopere hostingpartijen zijn vaak zo groot dat je slechts een nummer bent en zij alleen via de mail bereikbaar zijn. Ga dus niet af op die paar euro’s verschil, maar kies voor zekerheid.

  Daarnaast hebben wij pakketten om je website te onderhouden. Dat houdt het volgende in:

  1 Backup’s draaien
  2 WordPress updaten
  3 Extensies updaten
  4 Website controleren
  5 Extensies controleren
  6 Beveiligingsinstellingen checken
  7 Indien nodig bugs/fouten oplossen
  8 Optioneel> Jaarlijkse kosten betaalde plug-ins

  Website bouwen Tilburg? Solid Results.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken