Bel ons: 073 20 21 079

Vrijblijvende brainstormsessie?

Wil je een website laten maken in de regio Den Bosch?

   Topkwaliteit, websites op maat
    Strategisch concept
    Doelgerichte URL-structuur
    Binnen drie weken online
    Premium klantenservice
    Online marketing indien gewenst
    Hosting en beveiliging

  Websites

  Webshops.

  Online Marketing.

  Hosting.

  waarom kiezen voor
  solid results?

  Een website laten maken vraagt om een flinke inspanning. Van de klant en van ons. Het vraagt om kennis van techniek, maar daarnaast om kennis van de markt en de doelgroep. Want de meeste bedrijven willen een website om zichtbaar te worden in de markt, om te laten zien wie ze zijn en wat ze uitdragen.

  Belangrijk: een website moet toegankelijk zijn!

  Solid Results helpt daarbij, stapsgewijs begeleiden we onze klanten door het proces. Of dat nu om een grote, complexe website of -shop gaat of om een kleine informatieve website.

  Een website of webshop heeft drie doelen: de doelgroep bereiken, informeren en tot klant maken.

  Daarom Solid Results. Omdat we niet alleen verstand hebben van web development, maar ook van branding, online marketing, advertising en social mediacampagnes.

  Een website laten maken Den Bosch?

  BEL ONS: 073 20 21 079

  EEN WEBSITE DIE KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST

  Websites die klaar zijn voor de toekomst. We hebben te maken met een snelle technologische vooruitgang en steeds worden we geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe updates, plug-ins die niet meer ondersteund worden. Toch bouwen wij websites die, door een hele stabiele basis, ook in de toekomst goed blijven functioneren. Ondanks alle ontwikkelingen van technologieën. Maandelijkse updates maken dat mogelijk, zo is uw website nog jaren houdbaar.

  Website laten maken Den Bosch? Solid Results

  Webshop laten maken Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in jouw regio.

  BRUIKBAARHEID STAAT VOOROP

  Een website is een digitale ervaring. Net als wanneer je een fysieke winkel binnenloopt, zal het gevoel wat je overkomt, beslissend zijn of je blijft of vertrekt. En bruikbaarheid is naast gevoel ook een digitale ervaring. En daar besteden wij eveneens de meest mogelijke aandacht aan. Ook voor mensen met een visuele, auditieve, motorische of cognitieve beperking. Ook zij verdienen dezelfde kansen om online te participeren. Zo haalt iedereen het beste uit het internet.

  webdesign den bosch:
  doelstellingen vastleggen.

  Zocht je op webdesign den Bosch? Dan zit je hier goed. Wij gaan voor ijzersterk webdesign. Elke webdesign heeft specifieke doelstellingen. We starten met het helder formuleren van die doelstellingen. Wat wil je overbrengen, wat is je kernboodschap, wie is je doelgroep? Want een website of een webshop moet rendement opleveren, conversies genereren. Doelen verwezenlijken. Daar is bij ons als internetbureau alles op gericht. Tijdens de bouw en daarna. Een website is meestal de eerste ontmoeting met je -potentiële- klant. Dus extreem belangrijk.
  Webdesign Den Bosch? Solid Results! We zitten in de buurt.

  Ons bureau bevindt zich in de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant. 

  Elk website project is uniek en vraagt om een gerichte aanpak. Dat bereik je door -vanaf de start- goed samen te werken. Weet je tegen welke problemen je doelgroep aanloopt en hoe je die kunt oplossen? Weet je hoe de concurrentie zich manifesteert? Die kennis geeft  voorsprong en geeft jou dus meer kans op succes.

  Maak de quickscan; dat vergt ongeveer 15 minuten van je tijd en het geeft ons een goed beeld van jouw doelstellingen en verwachtingen.

  073 20 21 079

  Websites

  Online Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Webdesign Den Bosch: we maken jouw website tot een succes

  We zijn een (full service) internetbureau, gespecialiseerd in concept en ontwerp, het ontwikkelen en programmeren van websites. Er is geen bedrijf denkbaar zonder een website; hét online visitekaartje. Maar de functie van een website gaat wel wat verder dan ‘het zijn van een visitekaartje’. Een goede website bevat alle ingrediënten waar een klant naar op zoek is. Het is de bedoeling dat de bezoeker eerst ‘herkent’ waar hij wil zijn. Dat hij direct antwoorden krijgt op zijn vragen of het product vindt waar hij naar op zoek is. Want iemand komt nooit ‘zomaar’ op je site terecht. En heeft waarschijnlijk al meerdere sites in jouw branche gezien. Hij heeft de mogelijkheid om te kiezen en zal kiezen voor het bedrijf waarvan de site hem het meeste aanspreekt, én waar hij snel vindt wat hij zoekt.

  Mobile first
  Al onze websites zijn responsive en blijven mooi van ontwerp tot en met smartphone. Het bezoeken van websites op de smartphone neemt alleen maar toe.

  Gebruiksvriendelijk beheer
  Onze websites worden gebouwd met een gebruiksvriendelijk content management systeem (veelal WordPress), waarin wij je na de bouw wegwijs maken. Het gekozen CMS heeft altijd de gewenste mogelijkheden en is voor een ieder te gebruiken. We werken volgens de laatste technologieën en de sites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines door middel van een sterke pagina optimalisatie en werken op alle browsers: Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer. We ontwikkelen maatwerk indien nodig.

  Een website geeft de eerste indruk
  Steeds vaker vinden we elkaar op het internet. We landen op een site nadat we een zoekterm hebben ingevoerd. De landing is dus de eerste indruk die de bezoeker van jouw bedrijf krijgt. En die moet goed zijn. Hij moet op de site blijven. En actie ondernemen. Wij zijn gespecialiseerd in conversies. Daarom leveren wij unieke designs waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt in de markt. Uitgaande van de gevraagde doelstellingen, huisstijl, visie, look and feel.
  Webdesign Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

  Webdesign voor webshops: online verkoop mogelijk maken!

  Er is veel mogelijk met een webshop, maar ook hiervoor geldt dat het webdesign moet ‘kloppen’ met het product en de doelgroep. De koper moet dit herkennen en zich comfortabel voelen in de online omgeving. Een goed uitziende shop is meer dan het halve werk. Natuurlijk zorgen we ook voor standaard zaken als goede betaalmogelijkheden en de koppelingen met zowel de administratieve software van je eigen bedrijf als met externe partners zoals Mollie. Maar we bieden ook slimme functionaliteiten waarmee alles net wat beter en klantvriendelijker werkt. We werken, als er sprake is van een beperkt budget, met standaard themes, maar ook voor maatwerk of ontwikkelen vanaf scratch ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je een gebruiksvriendelijke webshop?
  Webdesign Den Bosch? Solid Results. Bij ons zit je goed.

  Webshops worden bij ons ontwikkeld met open source software zoals de plug-in Woocommerce.

  Alle websites zijn -vanzelfsprekend- responsive voor tablet en smartphone.

  Toegevoegde waarde van Solid Results:
  Ons internetbureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijl ontwikkeling, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team van interne en externe professionals om een bedrijf of organisatie digitaal in de markt te positioneren.

  Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle digitale communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben. Webdesign Den Bosch? Solid Results. We zitten in de buurt.

  Hosting en beveiliging? Ook dat levert Webdesign Den Bosch

  Hosting
  Na de bouw van de website raden wij je aan om ook de hosting en beveiliging van je site bij ons onder te brengen. Alle online diensten onder één dak; niet alleen prettig, maar ook geruststellend omdat wij alle verantwoordelijkheid op ons nemen. Hosting staat voor de virtuele ruimte die jouw site op het internet inneemt. De ruimte voor jouw online winkel. We hebben daar, naar gelang de grootte van je website, meerdere pakketten voor. We realiseren ons dat we iets duurder zijn dan grote providers die hosting voor een appel en een ei aanbieden, maar dat gaat niet zelden ten koste van snelheid en beveiliging.

  Beveiliging en onderhoud
  Vaak denkt men dan alleen aan de SSL-beveiliging van de site. Dat is bij ons standaard en gratis. Maar wij bedoelen daar het maandelijks onderhoud mee in de vorm van het updaten van WordPress, van alle plug-ins, de  totale controle van de website, ook mobile, het controleren van de plug-ins op functionaliteit, de beveiligingsinstellingen checken en indien nodig, bugs en fouten oplossen. Ook hiervoor hanteren we meerdere pakketten afgestemd op de grootte van de site.

  Paginaoptimalisatie
  Ook voor het online marketing traject hebben wij onze specialisten in huis. Vanaf de eerste stap in de vorm van pagina-optimalisatie tot een volledig abonnement om steeds hoger door Google te worden gerankt op een organische wijze.

  Webdesign Den Bosch? Solid Results. We zitten in de buurt.

  gouden krullende pijl

  Website
  Webshop
  Hosting
  Beveiliging
  Online marketing

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken