Website bouwen Breda

Wil je met ons over de mogelijkheden van een website praten?

  Het draait om een goede voorbereiding.

  Zocht je op ‘website bouwen Breda’? Wij hebben -ook- verstand van marketing en online communicatie. Een website is het belangrijke communicatiemiddel van een bedrijf, kies voor een bureau die alle disciplines in huis heeft om dat succes te waarborgen. Een website ontwikkelen kunnen er meer, maar je wilt een succesvolle website. Zorg dat je doelen, voordat je aan het ontwikkelen van een website begint, in kaart zijn gebracht. Doelen stel je op om ze te halen.
  Website bouwen Breda? Solid Results. Wij gaan voor resultaat.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch (de Gruyter fabriek) en wij richten ons vooral op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook in de rest van Nederland.

  Onze aanpak bestaat uit 4 belangrijke fases. We starten met de strategie en concept; zoals het onderzoeken van de doelstellingen en dedoelgroep. Hun gedrag, wensen, de problematiek die ze ondervinden en hoe jij dat op kunt lossen. Hoe ga jij je onderscheidend opstellen, want de concurrentie wil, net als jij, ook dat online succes.
  Als we dat helder hebben, volgt de fase van design en development. We gaan aan de slag met interfases en visual design. In deze fase, waarin ook de teksten worden geschreven (of aangeleverd) werken we met meerdere ontwikkelrondes zodat we bij kunnen sturen.
  En, nadat de website online is geplaatst (hosting en beveiliging), volgt de fase van online marketing. Met een uitgedacht online marketing plan zorgen we ervoor dat de juiste mensen de website bezoeken. Alleen de bedrijven en organisaties die daar in willen investeren, behalen succes. En er is ook veel mogelijk met een klein budget.

  073 20 21 079

  Websites.

  Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Website bouwen Breda
  Uitstraling en beleving

  Steeds meer is het bewezen dat mensen ‘beleving’ willen ervaren. Dat houdt ze vast en bindt hen aan je website. Net zoals in het werkelijke leven hetzelfde product in een aantrekkelijk ingerichte winkel beter verkoopt dan in een ongezellige, slecht verlichte ruimte. Zo werkt het ook online. We nemen je huisstijl als uitgangspunt en combineren dat met de uitstraling die past bij jouw product of dienst. Beelden, video’s en/of animaties kunnen veel waarde toevoegen; mensen lezen niet graag online en dan is het wel zo prettig als ze het kant en klaar ‘voorgeschoteld’ krijgen.

  Website bouwen Breda? Solid Results.

  Hosting en beveiliging

  Onlosmakelijk verbonden met je website is dat je een plek ’huurt’ op het internet; de hosting. En net zo belangrijk is het dat je website veilig wordt gehouden, door maandelijkse updates en het upgraden van de gebruikte software waarmee de site gebouwd is. Veelal WordPress. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres, alles onder één dak, steeds hetzelfde aanspreekpunt voor alles wat met je website te maken heeft.

  Website bouwen Breda? Solid Results. Neem gerust vrijblijvend contact op.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken